Svet

Region

Justin Bieber se osvetio hakeru

Mladi pevač Justin Bieber uspeo je da se osveti hakeru tako što je putem bloga "Twitter" poslao njegov privatni telefonski broj na adresu 4,5 miliona svojih fanova. Justin je uspeo da iskoristi svoj uticaj kako bi kaznio hakera.

Justin Bieber se osvetio hakeru



Biber je u subotu uveče obradovao svoje verne fanove porukom da će možda dobiti šansu da razgovaraju sa svojim idolom:

 "Nazovite me svi (broj telefona) :) ili mi pošaljite poruku",  napisao je Biber. Poruka je ubrzo izbrisana, ali ne pre nego što ju je videla gomila Biberovih obožavalaca, uglavnom devojaka, poznatih pod imenom Belibers.

 Oni koji su pozvali mladog pevača razočarali su se, a "twitter" telefonskog broja hakera dovelo je do toga da je ovaj mladić bio  zatrpan desetinama hiljada poziva i poruka. Broj koji je naveden u poruci pripada Kevinu Kristopiku,  tinejdžeru iz Detroita, koji se početkom godine dokopao pevačevog telefona nakon što je provalio u nalog jednog od Biberovih prijatelja na "Twitteru".

 Kristopikov nalog na ovom sajtu je poništen, ali je sajt "Govker" preneo kopije poruka koje je mladić navodno postavio nakon što je njegov telefon objavljen onlajn. "I dalje mi se sviđa Bieber, iako je ovo bilo nisko", stoji u jednoj poruci navedenoj na "Govkeru".

Viber

Izvor: Svet Plus


>