Region

Svet

Severina dobila poruku od Milana: Imaš dva dana da se ti i dete iselite

Severina je navodno pre izvesnog vremena dok su živeli zajedno od Milana dobila poruku da očekuje da se ona, zajedno sa njihovim sinom iseli u roku od dva dana.

Severina dobila poruku od Milana: Imaš dva dana da se ti i dete iselite



Porukom koju je Milan navodno ostavio bivšoj partnerki na stolu, nakon što su se posvađali tokom zajedničkog života u Srbiji, poručio joj je da ona i sin Aleksandar moraju da se isele iz kuće.

"Imaš dva dana da se ti i dete iselite iz kuće. Nemojte da vas nađem kad se vratim", tekst je jednog od dokaza kojim će Severina u nadolazećem sudskom postupku sigurno dokazivati kako starateljstvo nad sinom Aleksandrom treba da pripadne njoj, prenose hrvatski mediji.

Popović  je tu poruku naodno ostavio na stolu nakon što su se on i Severina posvađali tokom zajedničkog života u Srbiji. On je potom otišao na put, a Severina se spakovla i sa Aleksandrom se vratila u Hrvatsku. Navodno je sa sobom ponela i taj papir.

Podestimo na to da je Popović pre desetak dana podneo zahtev Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu radi dobijanja starateljstva nad sinom.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>