Region

Svet

Kako su Milan i Severina dve godine glumili ljubav?

Ako ste se pitali kako je moguće da se Severina i Milan od zaljubljenog para pretvore u najveće neprijatelje za samo dve i po godine, znajte da je taj period bio još kraći. Milan je nedavno priznao da nisu zajedno još od 2011, a sve nežnosti koje su u međuvremenu razmenjivali, bili su samo - gluma.

Kako su Milan i Severina dve godine glumili ljubav?



Decembar 2010 - početak
Par se upoznao kada je pevačica pozvana da peva na proslavi njegovog rođendana, a kažu da su se zaljubili na prvi pogled.
 
Januar 2011 - veridba
Ljubav cveta, obilaze Maldive, Majami i Egipat, a u medije stiže informacija da je Seve pristala da se uda za Milana.

Avgust 2011 - trudnoća
Seve i Milan objavljuju da će postati roditelji, biznismen kupuje salaš u Čeneju da bi izgradio porodičnu kuću, a kasnije i kuću u Zagrebu. I dok svi mislimo da stvari među njima ne mogu biti bolje, oni u tom trenutku već dva meseca nisu zajedno.

Februar 2012 - sin
Rodio se mali Aleksandar, a par se seli u novi stan na Vračaru. Naizgled srećno zaljubljeni, zajedno su samo radi deteta.

Jun 2012 - letovanje
Uslikani dok se na Brionima ljube na obali, a Milan sad otkriva da je on tad spavao na brodu, a Severina u hotelu.

Septembar 2012 - kriza
Prvi put mediji objavljuju da im je veza u krizi. Milan demantuje da sina nije video mesec dana, dok Seve u oktobru navodi da su se razišli.

Mart 2013 - poricanje
U "Ami Dži šou" Seve se rasplakala i rekla da je opet s Milanom i da ga voli. On u drugom intervjuu kaže da se nikada nisu ni svađali.

Avgust 2013 - istina
Istina konačno izlazi na videlo. Milan priznaje da se veza završila još pre dve godine, a u javnost dospeva Severinin plan da ga finansijski uništi. Ona leto provodi u Splitu, a Milan za hrvatsku "Gloriju" najavljuje da će se boriti za starateljstvo nad Aleksandrom.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>