Region

Svet

Milan Popović želi ponovo da krsti sina!

Novi detalji iz odnosa Severine Vučković i Milana Popovića svakodnevno isplivaju u javnost, prema poslednjim navodima, on će sina Aleksandra, kog ima sa pevačicom krstiti i u Pravoslavnoj crkvi i to čim dete prvi put bude kročilo u Vršac.

Milan Popović želi ponovo da krsti sina!



"U ovom trenutku Milan je veoma uporan u nameri da ponovo vidi svog sina, ali takođe nije zaboravio ni dogovor o krštenju Aleksandra, kog se Severina nije držala. Njih dvoje su se dogovorili da će njihov sin, koji nosi ime Milanovog oca, biti kršten u Pravoslavnoj crkvi, kao i da će kad odraste sam odabrati veru. Međutim, pošto je ona prekršila taj dogovor, on je odlučio da Aleksandra svakako krsti i u Pravoslavnoj crkvi u Vršcu, i to prvi put kada njegov sin bude došao u ovaj grad. Inače, njega je Severina obavestila, kada je odlučila da krsti Aleksandra u Katoličkoj crkvi, ali nije od njega tražila ni dozvolu niti ga je pitala da li se slaže sa njenom odlukom", tvrdi za "Alo" izvor blizak Popoviću, koji dodaje da je Milan vodio sina na Kipar, gde su posećivali pravoslavne verske objekte.

Milan Popović: Molim se i plačem, ali Severinu ne zovem!
"Iako se ovoga puta nisu videli više od mesec dana, pre nego što je došlo do prekida komunikacije između Milana i Severine, on je Aleksandra vodio na Kipar kod svoje majke i tamo su posećivali manastire. Tada ga je Milan učio pravoslavnim verskim običajima", ističe izvor, koji otkriva i da Popović ne želi potpuno starateljstvo nad sinom, već želi podeljeno sa Severinom.

"Kao svaki normalan čovek, Milan ne želi dete da oduzme majci, iako misli da se ona jako plaši toga. Milan želi da dele starateljstvo nad Aleksandrom, iako smatra da Severina hoće da dete pripadne samo njoj. Međutim, Milan sumnja da Severinu neko savetuje i okreće protiv njega i da zbog toga sve to i radi. To je zaključio jer Severina pokazuje interes za njegovu imovinu, što se ranije nije dešavaloi on je ne zna kao takvu", tvrdi izvor koji otkriva i da je Severina Milana pritiskala da je oženi.

Milan Popović u agoniji jer ne viđa sina
"Oboje su jako želeli Aleksandra, ali nisu oboje hteli brak. Severina je insistirala da se venčaju, a Milan nije želeo jer je smatrao da bi trebalo bar neko vreme da žive zajedno i da shvate da li će to funkcionisati", dodao je izvor blizak Milanu Popoviću, koji je inače svoju ljubav prema deci, već dokazao nebrojano puta jer je najveći pojedinačni donator za pomoć bebama u poslednjoj deceniji.

Do komentara iz tabora Milana Popovića nismo uspeli doći do zaključenja ovog broja, dok nam je Severinin menadžer Tomislav Petrović rekao:

"Smatram da je ispravna Severinina odluka da zbog budućnosti svog sina javno ne komentariše takve stvari. Interes pojedinih medija i dela javnosti razumem, ali isto tako i Severininu želju za privatnošću u ovom slučaju".

U nameri da saznamo da li Pravoslavna crkva odobrava da se neko prvo krsti u katoličanstvu pa potom u njenoj crkvi, kontaktirali smo sveštenika koji je rekao: "Ako se neko krsti u katoličkoj, pa zatim ponovo krsti i u pravoslavnoj crkvi, taj čin nije uobičajen, ali na insistiranje roditelja koji su različite veroispovesti pojedini sveštenici krste dete, kako bi udovoljili roditeljima", rekao je za "Alo" protojerej stavrofor Ilija Rosić sa Karaburme.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Dado Đilas, Nebojša Mandić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>