Svet

Region

Umrla zvezda serije Vesele sedamdesete Lisa Robin Keli

Lisa Robin Keli glumica iz serije "Vesele sedamdesete" preminula je u bolnici za lečenje od zavisosti, a detalji o smrti polako počinju da se pojavljuju.

Umrla zvezda serije Vesele sedamdesete Lisa Robin Keli



Prema stranim medijima glumica je samo par dana pre smrti preživela srčani udar, a u bolnici je pronađena mrtva sa rukama punim uboda od igle.

"Lisa se dobrovoljno prijavila u kliniku za odvikavanje početkom nedelje jer se dugo borila sa zavisnošću. U ponedeljak kada smo razgovarali bila je puna samopouzdanja i volje, ali je u sredu uveče ipak izgubila bitku", ispričao je Lisin agent i dodao da uzrok smrti još uvek nije poznat.

Ipak, Lisin dečko koji ju je odveo u ovu kliniku tvrdi da ubodi igle koji su nađeni na njenim rukama nisu od konzumiranja droge već od brojnih analiza kada je u nedelju uveče primljena u bolnicu zbog previsokog nivoa alkohola u organizmu.

On takođe tvrdi da Lisa nije imala problema sa drogom, već isključivo sa alkoholom i ovo nije prvi put da je pokušala sa odvikavanjem. Kao uzrok njenih problema navodi Lisinog bivšeg supruga od kog se razvela u junu prošle godine.

Kolege iz serije "Vesele sedamdesete" Lisinoj porodici i bližnjima izjavili su saučešće emotivnim porukama putem društvenih mreža.

Autor: M.P.
Foto: widk.com/nydailynews.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>