Region

Svet

Nova devojka Vladimira Stojkovića ista Bojana? (Foto)

Vladimir Stojković ili ima jasno definisan tip žene ili u sadašnjoj devojci traži bivšu suprugu Bojanu, jer Bojana i njegova nova izabranica, takođe manekenka, Dejana Živković neodoljivo podsećaju jedna na drugu.

Nova devojka Vladimira Stojkovića ista Bojana? (Foto)



One imaju slične frizure, sličnu boju kose. Imaju gotovo identične usne. Slične su građe i bave se identičnim zanimanjem. Približno su iste visine, a izražena vilica i jasno definisane jagodične kosti odmah će vam upasti u oči.



Egzotična lepota i seksepil je ono čime obe zrače. Osim ljubavi prema manekenstvu, ove dve lepotice imaju i isti ukus kada su muškarci u pitanju. Obe su slabe na fudbalere. Dejana, sadašnja Stojketova izabranica, pre dve godine bila je u vezi sa njegovim kolegom Lolom Smiljanićem.

Obe su se takođe obrele u rijalitiju. Dejana je bila u "Top modelu" koji se emitovao pre dve godine na Prvoj srpskoj televiziji, dok je Bojana učešćem u "Prvom kuvaru Srbije", prošle godine, na Televiziji "Pink", osim medijskog prostora izvojevala i pobedu.



Obe smo gledali na modnim pistama, u reklama i spotovima. Dejani još jedino fali Stojkovićevo prezime i dete, pa da budu u skoro svemu identične.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>