Region

Svet

Boba Živojinović proslavio jubilarni 50. rođendan (Foto)

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović organizovali su dvodnevno slavlje za svoje prijatelje povodom Bobinog 50. rođendana. Goste su odveli na plovidbu Savom i Dunavom, a sutradan su u svojoj vili priredili rođendansku zabavu.

Boba Živojinović proslavio jubilarni 50. rođendan (Foto)



Proslava 50. rođendana Bobe Živojinovića je događaj o kom će mnogi danima pričati. Boba i Brena organizovali su slavlje koje je trajalo dva dana, a pedesetak njihovih prijatelja prvo je uživalo na krstarenju Savom i Dunavom, dok su sutradan u dvorištu vile Živojinovića na Bežanijskoj kosi prisustvovali gala zabavi.



Brena i Boba su sa sinovima Filipom, Stefanom i Viktorom dočekivali goste u predvečernjim satima. Kada su se svi ukrcali na brod počela je prava žurka, a tačno u ponoć Brena je sa sinovima iznela tortu pred slavljenika, koji je duvao svećice. Rođendan su mu čestitali i Sanja Đorđević s ćerkom Ivanom, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Romana Panić, Aca Lukas i Sonja Šašić. Sutradan je na gala zabavi bilo mnogo estradnih ličnosti, koje su zabavljale zvezde "Granda".



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>