Svet

Region

Zvezda serije Glee Kori Montit umro od mešavine alkohola i heroina!

Zvezda serije "Gli" (Glee) Kori Montit pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Vankuveru, a poslednja informacija jeste da je glumac preminuo od mešavine alkohola i heroina.

Zvezda serije Glee Kori Montit umro od mešavine alkohola i heroina!



Kori Montit zvezda serije Glee pronađen mrtav u hotelskoj sobi
Doktor zadužen za obdukciju koja je obavljena u ponedeljak kaže da svi dokazi trenutno ukazuju na to da je Kori Montit umro od smrtonosne doze heroina, uz određenu količinu alkohola.

Korijev menadžer kaže da je sa glumcem u četvrtak bio na večeri i da je on tada "izgledao dobro i zdravo", međutim prema navodima kanadske policije troje nepoznatih osoba napustilo je Korijevu hotelsku sobu zajedno sa njim u petak uveče, a na snimku video nadzora može se videti da se glumac u nju vratio u 2:15 ujutru.

Sledećeg dana trebalo je da se odjavi iz hotela, ali je propustio predviđeni termin, pa ga je osoblje hotela pronašlo mrtvog u njegovoj sobi. Policija dodaje da su tri osobe privedene na saslušanje, ali da niko nije uhapšen, kao i da je glumac u Los Anđelesu naporno radio, dok je povratak u Kanadu iskoristio kako bi konzumirao drogu.

Devojka preminulog glumca iz serije Glee: Molim vas za privatnost
Glumčeva devojka Lea kaže da je bila svesna ovog problema i da je pokušavala da mu pomogne, a poslala je i dopis medijima u kome se zahvalila za ljubav i podršku porodice, prijatelja i obožavatelja. "Od kako je Kori preminuo ja tugujem sa njegovom porodicom i pokušavamo da budemo podrška jedni drugima. Molim medije da poštuju privatnost Korijeve porodice, ali i moju lično", napisala je Lea.

Autor: M.P.
Foto: guardin.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>