Region

Svet

Sahrana Igora Ramovića u četvrtak u Beogradu

Pevačica Goga Sekulić, iako skrhana bolom zbog gubitka supruga Igora Ramovića, koji je u nedelju uveče izgubio bitku sa teškom bolešću, jedina je koja se bavi organizacijom sahrane i prikupljanjem papira za dopremanje tela iz Nemačke u Srbiju.

Sahrana Igora Ramovića u četvrtak u Beogradu



"Goga je loše.. baš loše. Stalno je na lekovima za smirenje i na infuzijama. Ne prestaje da plače i stalno se pita zašto se to desilo baš njoj. U Nemačku je juče doputovala i majka Goginog supruga Igora, kao i njena rođena sestra Sandra, kako bi joj pružile podršku i bile uz nju u ovim teškim trenucima", rekao je Gogin dobar prijatelj za "Blic" i dodao:

Goga Sekulić: Muž mi je umro na rukama, nisam ga ostavljala ni trenutka! (Foto)
"Ako sve bude kako je planirano, Goga bi sutra trebalo da, sa svim potrebnim papirima i telom supruga stigne u Beograd i da organizuje sahranu. Sahrana će se obaviti prema njenim planovima, u četvrtak na Topčiderskom groblju u Beogradu", dodao je izvor.

Igor Ramović bio je suvlasnik nekoliko noćnih klubova u Londonu, vlasnik agencije za obezbeđivanje, a u svom vlasništvu je imao i nekoliko nekretnina. Iza sebe, pre braka sa Gogom, ima jedan brak iz kojeg ima ćerku. Nakon razvoda od prve žene, bio je u vanbračnoj zajednici sa menekenkom, iz koje ima petogodišnjeg sina. Sa pevačicom nije imao dece.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>