Region

Svet

Goga Sekulić uhapšena u Nemačkoj na aerodromu!

Pevačica Goga Sekulić uhapšena je u Nemačkoj na aerodromu zbog sumnje da je pokušala da prošvercuje bombu!

Goga Sekulić uhapšena u Nemačkoj na aerodromu! Screenshoot/Instagram

Goga Sekulić napravila je veliki problem na aerodromu u Hamburgu. Pevačica je privedena prošle nedelje zbog sumnje da je pokušala da prošvercuje bombu.


Kad je prolazila carinsku kontrolu i predala prtljag, na monitoru se oslikala figura eksplozivne naprave. Sistem je počeo da pišti i nastao je haos. Policija je odmah reagovala. Opkolili su Gogu, a ostale putnike udaljili. S obzirom na to da je bilo i naših ljudi, čuli su kad je službenik rekao da sumnjaju na eksplozivnu napravu, neko je viknuo "bomba". Putnici koji su bili na letu počeli su da beže, a Sekulićeva je pokušavala da im objasni o čemu se radi. Iako je uveravala policiju, oni nisu želeli da je slušaju, već su je u pratnji odveli u posebnu prostoriju.


Sve torbe detaljno su joj pregledali, a onda su sekli celofan kojim je obložila stalak. Pevačica im je pokazivala fotografije da je na njemu metalni ukras. Ipak, policajci su morali da ispoštuju proceduru i kad su je raspakovali, stalak su poslali na proveru. Sekulićeva se uspaničila najviše zbog ljudi koji su u nju gledali izbezumljeno. Zbog nje je let kasnio, a malo je falilo i da se otkaže.

- Odakle vam ta informacija? Ko vam je to rekao? To nije istina - rekla je Goga.


- Ne želim da me predstavljate kao teroristu u javnosti! U pitanju je nesporazum. Ne želim da širim temu oko nečega čemu ne treba pridavati značaj. Zauzeta sam obavezama oko nove pesme sa Maus Makijem "Zla kopija". Mnogo radim i nemam vremena da se bavim takvim stvarima. To je uobičajena procedura koja se često dešava, nema potreba da se o tome piše - objasnila je ona.

Inače, Goga je i 2015. godine uhapšena zbog slične situacije, ali na aerodromu u Hrvatskoj.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>