Region

Svet

Ljuba Pantović: Plačem od kad sam izašla sa Farme!

Ljuba Pantović provela je više od sto dana na imanju u Lisovićima bez informacije o svemu što se događalo u spoljnom svetu sa njenom ćerkom Aleksandrom Pantović, ali i njenim dečkom Aleksandrom Čabarkapom.

Ljuba Pantović: Plačem od kad sam izašla sa Farme!



"Nisam spavala celu noć i dođe mi da plačem. Ne želim da komentarišem dešavanja u mojoj porodici dok ne budem raspolagala svim informacijama. Šokirana sam svime što sam čula, razumite me", rekla je Ljuba Pantović juče, dan pošto je saznala šta se sve dešavalo tokom njenog boravka u Lisovićima.

Za izjave svog dečka i starije ćerke, priču o njihovoj vezi, njenoj trudnoći i sukobu sa drugim delom porodice Ljuba je saznala od novinara odmah po izlasku iz "Pinkovog" studija.

U razgovoru sa novinarima, koji su joj odmah predočili stvari i postavljali pitanja, Ljuba je stegnutog grla, očiju punih suza, jedva odgovarala i suzdržavala se da da bilo kakav komentar želeći da ima sve informacije.

Njena majka i njen najbolji drug prekinuli su ovaj razgovor i postavljanje pitanja o starijoj ćerki i dečku, a Ljubina majka Dušanka je vikala na novinare da nemaju pravo da joj postavljaju takva pitanja.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>