Region

Svet

Jelena Ristić: Novak je velik u porazu kao i u pobedi, volim ga bez obzira na sve! (Foto)

Prvi teniser sveta Novak Đoković u utorak startuje na Vimbldonu. Uoči početka velikog turnira, u prilično opuštenoj atmosferi, zajedno sa devojkom Jelenom Ristić pričao je o njihovoj vezi, Londonu, prijateljstvu sa Endijem Marejem i, naravno, samom turniru.

Jelena Ristić: Novak je velik u porazu kao i u pobedi, volim ga bez obzira na sve! (Foto)



Đoković je u razgovoru sa engleskim novinarima rekao da između njega i Endija Mareja ima dosta sličnosti.

Novak Đoković favorit na Vimbldonu
"Sa Endijem sam oduvek imao dobre odnose, još iz dečačkih dana. Nadam se da će tako ostati do kraja života. Imamo dosta sličnosti. Igramo sa osnovne linije, oba imamo dobar ritern. On voli pse, ja volim pse. On ima stabilnu vezu, ja imam stabilnu vezu", rekao je Novak kada se u razgovor umešala njegova devojka Jelena Ristić.

"To ti misliš!", dodala je u šali Ristićeva, koja mu je najveća podrška na turnirima. Sedam ipo godina su u vezi. Ona ističe da joj teško pada kada njen dečko izgubi veliki meč, poput onog sa Nadalom u Parizu.



"U Parizu sam nekako ja bila ta koja je bila više emotivno iscrpljena. Nama koji smo oko njega teško je da vidimo kako gubi posle toliko pobeda. Znam da bi ga usrećilo da je uzeo trofej, ja sam to očajnički želela. Ali Novak je velik u porazu, kao i u pobedi. I volim ga bez obzira na sve", poručila je Ristićeva.



Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Facebook/Mark Pain

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>