Region

Svet

Farma 2013: Aki Marković se plaši Filipa Panajotovića - Namestiće mi batine! (Foto)

Andrija Aki Marković postavio je za sluge Filipa Panajotovića i Staniju Dobrojević koji nisu dobro prihvatili ovu odluku.

Farma 2013: Aki Marković se plaši Filipa Panajotovića - Namestiće mi batine! (Foto)



Oni se od tog dana ljute na Akija, a podsećanja radi i Stanija je njega postavila za slugu kada je ona bila gazda. Mladog pevača nazivaju "Kenkijem" i bebom, pa je tako Stanija ispričala da se više ne oseća kao sluga već kao roditelj, odnosno da kada Aki postane kenkav i bezobrazan ona mu promeni pelene i da cuclu.

Farma 2013: Aki bi hteo da ga Stanija podoji! (Video)
Aki joj nije ostao dužan pa je, dok je starleta pričala, nekoliko puta pokušao da joj odgovori. Kada je Stanija na kraju ućutala Goca Božinovska pitala je Akija šta je rekao, a on je odgovorio starleti: "Ne treba meni cucla, ti si Stanija dobro razvijena, a ja volim prirodno mleko da pijem".

Naravno, ni Panajotović nije ostao dužan novom gazdi. Čim ga je izabrao za slugu Panajotović se jako potresao i Akija nazvao "debilom", besan što su on i Stanija sluge, takođe je Akija nazvao slinavkom i bebom, a zatim dodao: "Razdvajaš jedan par koji se voli!".

Kada su sve uvrede prošle, a i igra istine, Aki Marković požalio se da je njegova bezbednost van Farme ugrožena: "Namestiće mi batine. Videćete, pazite šta sam vam rekao. Ovde ne sme, ali napolju će to uraditi", rekao je Aki. Goca Božinovska tešila je Akija i postavila se kao prava majka, a onda se obratila i Panajotoviću i nazvala ga "upišankom".



"Nemojte ja da poludim, pa ću svašta da uradim!", vikala je Goca na Filipa, koji je pokušavao da se brani, ali nije dolazio do reči. "Ti štitiš ženu koja je za tvoju devojku rekla da je kurva, da sam ja na njenom mestu pljunula bih te i šutnula. Ko si ti da pretiš Akiju? Ti si neki mudonja? Ja sam ceo život volela muškarčine, ali ti si jedan običan upišanko", nastavljala je Goca.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>