Region

Svet

Region

Marija Karan: Volela bih da ukrstim reket sa Novakom Đokovićem (Foto)

Beogradska glumica Marija Karan, koja je počela da krči filmski put u SAD, kaže da je kao mala želela da bude teniserka. Na jednom je kastingu čak pobedila rusku teniserku Anu Kurnjikovu, verenicu Enrikea Iglesijasa.

Marija Karan: Volela bih da ukrstim reket sa Novakom Đokovićem (Foto)



Potpuno spremna za teniski boj, u beloj opremi, glumica Marija Karan došla je na humanitarni turnir "Hugo Boss Celebrities Challenger Belgrade 2013" na terenima "Novak" na Dorćolu i…izgubila od novinarke Irene Mišović.



Pre nego što je "ukrstila" rekete sa Irenom, Marija je rekla da je kao dete maštala da bude teniserka, a želja joj je da radi sa američkim rediteljem Aleksandrom Pejnom.

"Više sam ljubitelj tenisa, nego pasionirani igrač. Pratim tenis, evo baš sam gledala Novaka na Rolan Garosu protiv Nadala… Pratim sve veće turnire. Kao mala imala sam veliku želju da budem teniserka. Ali, imala sam priliku da u jednoj američkoj seriji igram teniserku. Bar sam na kastingu odigrala tu ulogu. Mogu da se pohvalim da sam na kastingu (izbor glumaca) pobedila Anu Kurnjikovu", kaže Marija, koja dodaje i da joj je najjači udarac - forhend.



Marija je stalno na relaciji Beograd - Amerika, gde je živela prethodnih godina, a sada je u Beogradu i očekuje vesti za jedan novi film.  U SAD je igrala u akcionom filmu "Assassination Games" sa Žanom-Klodom Van Damom. Na filmu je debitovala 2004. godine u "Kad porastem biću kengur". "Trenutno sam ovde, očekujem vesti za jedan film, pa ćemo videti. U Americi sam živela tri godine, a sada bih više da sam mobilnija, da putujem", dodaje Marija.

Želja joj je da sarađuje sa rediteljem Aleksandrom Pejnom (filmovi "Election" – 1999, "About Schmidt" - 2002, "Sideways" iz 2004. godine i "The Descendants" iz 2011. godine).  A da može da bira, protiv koga bi igrala tenis?

"Pa, protiv Novaka Đokovića, valjda", odgovorila je uz osmeh.

Osim Marije ,u humanitarnom turniru učestvovali su i mnogi poznati, kao Neda Ukraden, Bora Todorović, Marko Jarić, Adrijana Čortan, nekadašnji fudbaleri Partizana Savo Milošević, Ivica Kralj i drugi.


Foto: Stefan Stojanović

Ostale fotografije pogledajte u galeriji.



Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Agencija Providence, MN Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>