Region

Svet

Region

Marija Karan pravi svadbu u Srbiji - holivudsko venčanje uz gibanicu i šljivovicu

Marija Karan je konačno objavila da se udaje za svog verenika Džoela Lubina, holivudskog producenta i agenta. Venčanje se se održati u Srbiji, tačnije u Beogradu, dok par još uvek nije objavio datum venčanja.

Marija Karan pravi svadbu u Srbiji - holivudsko venčanje uz gibanicu i šljivovicu



Marija Karan sa drugaricama proslavila devojačko veče!
Glumica Marija Karan dugo nije htela da govori o svom vereniku Džoelu Lubinu, ali sada otkriva da će njihovo venčanje biti u Beogradu, a da je njena mama Marijing verenika pridobila gibanicom, a tata rakijom.

"Možemo sa vama da podelimo lepe vesti i objavimo da se Marija Karan udaje. Ona i njen budući suprug raduju se venčanju i želeli bi da svadbena ceremonija bude organizovana u Beogradu. U zavisnosti od obaveza, njih dvoje će precizirati datum i mesto venčanja, a planiranje i organizacija slavlja je u toku", rekli su iz pres službe naše glumice za Story.

"Uvek sam na svadbe gledala kao na veoma privatan čin i nešto što treba da se tiče samo dva partnera. Volim kad čujem da su se ljudi na to odlučili spontano i bez najave. Lepo je i kada se sve pretvori u jednu veliku paradu ili lumperajku", rekla je Marija, a takođe i otkrila kakve osobine voli kod svog verenika.

"Stil i stav... Sve mi je važno, a najbitnije je da bude dobar čovek, bez obzira na vrline ili mane. Obišli smo ceo naš region, od Srbije preko Bosne, Hrvatske, Crne Gore... Dopada mu se naša zemlja, voli Zemun i Zlatibor, samo je skeptičan kada moramo da se vozimo srpskim putevima. Autoput do Niša i Ibarska magistrala verovatno mu nisu ostali u baš prijatnom iskustvu", dodaje glumica, a za porodicu kaže da ga je prihvatila.

"Roditelji bi uvek podržali moj izbor, bez obzira na to kom narodu ili religiji pripada dečko s kojim sam u vezi. Mama ga šarmira gibanicom i svojom kuhinjom, a tata domaćom rakijom", kaže Marija.

Autor: A.K.
Izvor: Story.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>