Style

Ljubav

U čemu on želi da vas vidi u spavaćoj sobi?

Muškarci su vizuelni tipovi, upravo zbog toga im se i koči vrat od okretanja za svakom zgodnom devojkom na ulici. Obožavaju žene u minićima, uskim haljinama, štiklama, ali posebnu draž za svakog od njih predstavlja dama u seksi donjem vešu.

U čemu on želi da vas vidi u spavaćoj sobi?



Muškarci dnevno u proseku pomisle na seks češće nego žene. Čim vide zgodnu ženu - seks. Zanosna glumica na TV-u - seks. Izlazak - seks. Pivo - seks. Kafa s prijateljicom - seks… Njima mašta jednostavno radi 300 na sat.

Nekada se ne usuđuju da sve stvari kažu naglas, ali mi smo tu da vam otkrijemo jednu od najvažnijih. Užasno ih privlači seksi ženski donji veš i zamišljaju svoje partnerke u najrazličitijim izdanjima. Ukoliko mu priuštite neko od njih, neće znati šta ga je snašlo, a bogme ni vi.

Zavodljivi negliže za elegantne dame

Žene često misle da muškarci ne vole kućne haljine, ali ako ga dočekate u lepom svilenom ili satenskom komadu ispod kojeg se nazire seksi rublje ili čak ništa, igre koje će uslediti u krevetu dovešće oboje do ludila.

Beli korset za preplanuli ten

Bela boja veša istovremeno izgleda i seksi i nevino, pa je momci jednostavno obožavaju. Beli korset pun je pogodak, pogotovo ako ste već započeli sezonu sunčanja. Ostavićete ga bez daha.



Samodržeće čarape ili halteri

Priuštite svom dragom pravu filmsku scenu i nabavite crne samodržeće čarape ili, još bolje, haltere. Izbezumiće se totalno.

Nešto crveno za vatrene zavodnice

Crveno uvek pali. Momci su priznali kako tu boju ne vole baš za svaki dan, ali kada je vide na svojoj devojci ili supruzi, znaju šta smera. Želite li ponovno da probudite zavodnicu u sebi, odaberite jedan vrući komad u ovoj boji.

Seksi spavaćica za vrele noći

Pamučne pidžamice su seksi, ali momci jednostavno ne mogu da odole svilenim ili satenskim spavaćicama u kojima žene izgledaju fantastično, bez obzira na građu.



Dokolenice za sportske tipove

Neke dame ne vole seksi veš, čipku i samodržeće čarape. Međutim, opasno mogu da izgledaju i u običnim sivim dokolenicama koje u svakoj kombinaciji izgledaju opušteno, ali i seksi.

Brazilski toples za devojke pune samopouzdanja

Više od tangi, momci vole gaćice brazilskog kroja. Savršeno otkrivaju guzu i laskaju figuri, a ukoliko želite posebno da ga iznenadite, obucite samo njih i zaboravite na grudnjak. Toples će ih raspametiti.

Autor: B.B.
Izvor: Index.hr
Foto: lurecorset.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>