Region

Svet

Haos u Grandu: Narod sluša sve osim muzike! (Foto)

Saša Popović je posle Diet plusa plasirao novi MEGA FIT pproizvod za mršavljenje, počeo da proizvodi intimnu srebrnu kremu za žene i lipido za potenciju, koje sve češće reklamira u svojim Grand emisijama.

Haos u Grandu: Narod sluša sve osim muzike! (Foto)



Sve je više gledalaca koji su prestali da gledaju Grandove emisije, jer više nema starih pevača i dobre muzike. Saša stalno uvodi neke nezanimljive skečeve sa anonimnim spikerima, narod opterećuje novim proizvodima, a pitanje je koliko i sam u njih veruje. Najveća atrakcija su mu Toša i Đoša sa njihovim prepoznatljivim "dilerskim" fazonima.

Zanimljivo je da su se ispred jedne samoposluge u centru Valjeva dva pijanca zezala na račun Saletovih voditeljskih doskočica: "Po pivo ide...po pivo ide...Saša Popović!", koga izgleda zanima lak način dolaska do novca, od prometa njegovih "američkih" proizvoda.



"Sale, daj nam stari Grand koji smo svi voleli, pa bar se ti kao poznat harmonikaš razumeš u to. Vrati se da radiš svoj posao, a ne da izigravaš prepotentnog voditelja ili farmaceuta. Dosta više neuspelih fora i fazona", poručuje narod.



Kada smo uradili anketu putem interneta i kontaktirali Dr Vladimira Stojanovića iz lekarske ordinacije za kardiologiju i ginekologiju sa Banovog Brda, shvatili smo da Mega fit, Srebrna krema i Lipido služe za sve osim za ono što na njima piše.

"Izgleda da smo mi narod koji je naučio sve fore ovoga sveta. Vratimo se na muziku koja ipak ne zna za granice", poruka je Aleksandra Tajsona iz Vinče.

Autor: R.S.P.
Foto: Svet Plus, Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

grand

Povezane vesti:


>