Region

Svet

Đorđe Balašević: Supruga brine o svemu, ja samo pevam

Đorđe je takođe otkrio da je za predstojeći koncert na Kalemegdanu, ustvari, "kriva" njegova supruga.

Đorđe Balašević: Supruga brine o svemu, ja samo pevam



"Ona već osam godina ozbiljno radi na mojim nastupima. Imam puno poverenje u nju, pa ću zato 24. maja doći do Kalemegdana, izaći na scenu i reći samo: "Dobro veče, Beograde". O svemu drugom brine Olja", otkrio je Balašević.

Poslednjih 5.000 ulaznica za koncert Đorđa Balaševića, 24. maja na Kalemegdanu, od danas su u prodaji širom Srbije i regiona. Ulaznica za tribine više nema, a i ulaznice za fan pit su skoro rasprodate. Cene ulaznica su 1.990 i 2.590 dinara za prvu i drugu zonu partera i 3.200 dinara za mesta ispred bine.

Produkcijski radovi u velikom parku ispod bedema Beogradske tvrđave u Donjem gradu već su uveliko u toku, a trenutno se gradi bina 44 metra široka i 17 metara visoka.

Na bini će biti postavljena posebna rasveta i scenografija koja prati estetiku "Panonske mornarice", Balaševićevog orkestra koji broji više oko 20 članova među kojima su tamburaši, ritam sekcija, gitara, kontrabas, violina, saksofon i Aleksandar Dujin za klavirom.

"Panonski mornar" na svojim koncertima, koji neretko traju i više od tri sata, peva najveće hitove iz karijere duge skoro četiri decenije, sa 14 studijskih albuma. Osim starih hitova, publika u Donjem gradu imaće priliku da čuje i neke od novih pesama, kao što je naslovna pesma cele turneje i beogradskog koncerta "Osmeh se vratio u grad".

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug, Lepota i zdravlje
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>