Svet

Region

Džilijan Anderson otkrila: Dosije X nije završen

Serija "Dosije X" okupirala je milione gledalaca koji su uživali u kadrovima naučne fantastike ali i u glavnim akterima.

Džilijan Anderson otkrila: Dosije X nije završen



Tokom rasvetljavanja misterije o vanzemaljcima, Dejna Skali koju je glumila Džilijan Anderson i Foks Molder čiju ulogu tumači Dejvid Duhovni bili su konstantno u fazi kada se naslućivala romansa među njima. Džilijan je prokomentarisala kako je njen odnos sa Molderom, koji su imali kao likovi u seriji, držao gledaoce ispred malih ekrana.

Iako je serija postigla ogromnu popularnost, dva filma koja su snimljena nisu bila prihvaćena u istoj meri. Ipak, Džilijan Anderson otkrila je da se priprema i treći deo za koji Kris Karter, autor "Dosijea X", piše scenario.

"Kris radi na scenariju, ali potrebno je mnogo vremena i strpljenja. Kada on bude zadovoljan pričom, tada se može očekivati i treći film", objasnila je Džilijan.

Pored najave trećeg dela, Džilijan je prokomentarisala kako je njen odnos sa Molderom, koji su imali kao likovi u seriji, držao gledaoce ispred malih ekrana.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>