Region

Svet

Farma 2013: Stanija se udala za Ša! (Video)

Dugo očekivana svadba Stanije i Ša na imanju u Lisovićima konačno je obavljena. Kao što tradicija nalaže, došlo je i do poljupca, doduše tik pored usana.

Farma 2013: Stanija se udala za Ša! (Video)



Svadbeno veselje upotpunio je i ulazak bivšeg pobednika "Farme", Miloša Bojanića koji je farmere razveselio pevanjem uz tamburaše.

Matičar je bila Vesna Rivas, a Stanija je odlučila da zadrži svoje prezime i doda muževljevo. Kada su oboje izgovorili sudbonosno "da", Ša je zagrlio Staniju i poljubio je, doduše tik pored usana.

Bidermajer je uhvatila Saška Karan, a mladenci su slavlje napustili fijakerom. Ša je tradicionalno preneo mladu preko kućnog praga, a zatim je spustio na krevet. Oboje su bili odlično raspoloženi, zaključili su da je svadba bila uspešna i pitali su se kako je Filip reagovao na poljubac.

Stanija je odlučila da potraži Filipa, a kada ga je našla upitala ga je da li je video poljubac. On je neraspoloženo rekao kako nije bio tu, ali da je sve u redu. Filipa najverovatnije brine prva bračna noć, a kao rešenje svog problema, u dogovoru sa Ekremom i Danijelom osmislio je da ukrade mladu.

Delić atmosfere sa svadbe možete pogledati ovde.



Autor: I.M
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>