Region

Svet

Farma 2013: Stanija se udaje za Filipa po izlasku iz rijalitija?!

Učesnica "Farme" Stanija Dobrojević u subotu će se udati za repera Ša, ali, samo u sklopu rijaliti zadatka. Međutim, starleta je otkrila da priželjkuje pravo venčanje sa manekenom Filipom Panajotovićem!

Farma 2013: Stanija se udaje za Filipa po izlasku iz rijalitija?!



Pripreme za venčanje na najpoznatijem imanju u Lisovićima su uveliko u toku, a to je izgleda nagnalo Staniju da počne da razmišlja i o pravom venčanju sa trenutnim partnerom i učesnikom Farme, koje će, kako kaže, imati u vidu kada izađe iz rijalitija.

"Udala bih se za Filipa ako bismo izdržali do kraja na Farmi, i još godinu dana posle toga", rekla je starleta u priči sa Duletom i Radojkom od kojih je zatražila nekoliko bračnih saveta. Osim što je dobila kompliment da je najlepša na celom imanju i da joj druge žene zavide, savetovano joj je i da ne treba da se zarobi brakom, već da može imati dete i bez toga.

Dule je napomenuo starleti da je spavanje u istom krevetu sa Ša posle venčanja pravi izazov, da vidi da li je Filipu stvarno stalo do nje. Obzirom da je maneken već imao ispade ljubomore, verujemo da ni venčanje neće proći bez nekog incidenta.

Autor: B.B.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>