Region

Svet

Aneta Nakovska: Nemam nameru da gradim karijeru u Srbiji

Makedonka Aneta Nakovska otkrila je da nema nameru da gradi karijeru u Srbiji i da je ulazak u Velikog brata za nju bio samo izazov.

Aneta Nakovska: Nemam nameru da gradim karijeru u Srbiji



Pevačica je istakla da se ne slaže sa konstatacijom većine da se okretala kako vetar duva,već da je u svakom trenutku zastupala svoj stav. Svađa sa Sindi će ostati upamćena, ali Aneta se kao kroz maglu prisećala kako je došlo da sukoba. Ipak, ona tvrdi da nije ni pomišljala da će doći do superfinala Velikog Brata.

"Nisam se nadala da ću se se naći u superfinalu. Ovo je za mene veliki uspeh. Čestitam Žarku na pobedi, on mi je bio kao dete i presrećna sam zbog njega."

U kući ste se družili sa Vendi. Mnogi su vam zamerili da ste se na neki način njoj dodvoravali i da vam je poslužila kao karta do pobede?

"To nije tačno. Ja sam u svakom trenutku branila svoje stavove. Vendi je mnogo dobra žena i prijatelj, družila sam se sa njom jer mi je odgovrala, a ne da bih dobila potvrdu svojih dela od nje. Ljudi koji su samo posmatrali sa strane naš odnos, kao da nisu čuli mene šta pričam, pa su stvari videli onako kako oni misle da treba. Od Maje Nikolić i Vendi sam prisvajala neke stavove tako da njih dve nisu mogle da me uzmu pod svoje."

Gledaoci još pamte kako ste se svađali sa Sindi. Šta vam je smetalo kod nje?


"Meni? Pre bih rekla da je ona imala problem sa mnom. Izluđivala me je samo njena potreba da stalno nekoga napada i to nisam mogla da trpim."

Reklo bi se da ste imali dvostruki aršin. Ljutili ste se na Sindi jer je napadala druge, a niste na Maju Nikolić koja se posvađala sa svim ukućanima?

"Pravo da vam kažem, ja sam još u kući odlučila da vratim film i preispitam sebe koje su to stvari koje su meni smetale kod nje."

Niste se dobro slagali ni sa Avom Karabatić?


"Ja njoj sve opraštam. Nisam se slagala sa njenom potrebom da druge uvlači u svoju taktiku. Želim joj sve najbolje i o njoj nemam loše mišljenje."

Vaši planovi? Planirate karijeru u Srbiji?

"Idem u svoje Skoplje da se vidim sa mojima. Pitali su me da li možda želim duet sa Majom Nikolić ili Vendi, ali sam rekla da o tome nisam ni razmišljala. Nemam nameru da gradim karijeru u Srbiji."

Otkrijte nam onda razlog vašeg učešća u Velikom bratu?


"Ovaj rijaliti je za mene bio izazov i ništa više."

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>