Region

Svet

Veliki Brat 2013: Avi je drago što Uroš pozdravlja Soraju!

Ava Karabatić ćaskala je u ispovedaonici sa Velikim bratom gde su komentarisali ukućane koji bi trebalo da dođu do finala.

Veliki Brat 2013: Avi je drago što Uroš pozdravlja Soraju!



Ava je tom prilikom prokomentarisala kako bi po njenom mišljenju sledeća trebalo da ispadne Aneta jer ona ne menja svoje mišljenje. Uz to je naglasila da se šalila kako bi ona trebalo da bude pobednik, a favorit joj je Maja Volk. Pored toga, misli da je pobedu u Velikom Bratu zaslužio i Dragutin Topić.

Pored Maje i Topića, Ava je rekla da se "odavno folira zajedno sa Milićem" i dodala da i njega jako ceni. Da su Maja Volk i Milić, iako najstariji, ljudi sa najviše energije u kući, a uporedila ih je sa svojim ocem.

Ava je prokomentarisala i to što je Uroš Ćertić pozdravio Soraju: "Drago mi je što je pozdravio Soraju, nije mi krivo. Da je pozdravio mene to bi ispalo kao da je pljunuo sam sebi u usta", rekla je Ava i nastavila da komentariše, ali Soraju. Njena teorija je da je Soraja dobila ulogu Sendi kako bi pobegla iz neutralnosti i zbog toga je bila sigurna da Soraja sinoć neće biti izbačena.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>