Region

Svet

Veliki Brat 2013: Slavko poklekao pred Majom Nikolić!

Večeras će se u kući Velikog Brata odigrati venčanje, a mladenci će biti Maja Nikolić i Slavko Labović, odnosno Hurem i Sulejman.

Veliki Brat 2013: Slavko poklekao pred Majom Nikolić!



Od trenutka kada je Milić, odnosno Nigar Kalfa, Maji povredio ruku, Hurem ne želi da ona bude na venčanju i već dva dana kod Slavka vodi kampanju protiv njega.

Slavko od samog početka priča kako ne može da ispuni tu njenu želju, jer mu Nigar Kalfa organizuje venčanje, a taj argument koristio je sve do sada. Naime, Sulejman je odlučio da Nigar Kalfa ne prisustvuje venčanju i time ispunio zahteve svoje buduće supruge Hurem.

Pored toga, Slavko je prokomentarisao kako mu je jako žao što je njegova Hurem tako osvetoljubiva i nije uspela da pređe preko svađe, a rekao je i da će cela ta situacija uticati na ceremoniju venčanja.

Milić je u ispovedaonici rekao da je već pripremio govor za venčanje, i da je jako razočaran jer se nadao da će ih baš on venčati.

Hurem je posle ove odluke njenog budućeg supruga Sulejmana izuzetno srećna, a postignut dogovor njih dvoje su krstili jednim poljupcem, u obraz.

Autor: M.P.
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>