Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja i Slavko razmenili zavete!

Međusobni odnosi ukućana sve se više komplikuju, pogotovo uvođenjem uloga kojih se pridržavaju. Maja Nikolić i Maja Volk se ponašaju jedna prema drugoj baš kao prava majka vladara i nova supruga koju ova ne odobrava.

Veliki Brat 2013: Maja i Slavko razmenili zavete!



Maja Nikolić je posebno ozbiljno shvatila ulogu Hurem, te ostale ukućane pokušava da primora na poslušnost. Došlo je do još jedne svađe sa Majom Volk, a pale su i neke teške reči. Kao pravi sultan, Slavko smireno posmatra haos oko sebe i izgleda da ga to zabavlja.

Vendi, kao prva sultanova žena, dobila je zadatak da uradi sve što može kako ne bi došlo do venčanja između Slavka i Maje. Njoj na ruku posebno ide činjenica da se Maja posvađala sa većim delom ukućana, najskorije sa Milićem, za koga je zahtevala kaznu - odrubljivanje glave.

Zauzetost Maje Nikolić na drugim frontovima lukavo koristi Vendi, koja je počela da lobira kod Slavka da ne realizuje predstojeći brak sa Hurem ili barem da za svoju saputnicu izabere nekog drugog, kao što je Soraja.

Vendi je u svojoj nameri i uspela, ali zasad samo delimično. Naime, Maja i Slavko su razmenili zavete, i naredne dve noći mogu da provedu zajedno, ali on je odlučio da večerašnju noć ipak provede u društvu Soraje.

Autor: I.M.
Foto: Screnshot B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>