Region

Svet

Nikolija Jovanović: Ne poznajem Nikolu Rađena!

Nikolija Jovanović, koja je, kako se priča, nedavno viđena kako se u jednom klubu ljubi sa Nikolom Rađenom, demantovala je da je kriva za bračnu krizu Ane Kokić i poznatog vaterpoliste.

Nikolija Jovanović: Ne poznajem Nikolu Rađena!



Ćerka Vesne Zmijanac kaže da joj je dojadilo da je, ni krivu ni dužnu, spajaju sa raznim muškarcima.

"Čim se pojavim u nekom klubu gde su i druge poznate ličnosti, odmah me okrive i postajem žrtva bez razloga. Rađena ne poznajem, dečka nemam, kombinaciju nemam, živim sa mamom, gledam gde ću da nastupam", kaže Nikolija Jovanović.

"Ovo nije prvi put. Isto je bilo i za Milana Stankovića i Radmilu Manojlović! Ne znam šta da radim? Da li da se smejem ovakvim stvarima? Milana Stankovića poznajem, a ovoga i ne poznajem", priča Nikolija i dodaje da ju je čak i majka Vesna napala zbog naslova u tabloidima.

"Kad je došla iz Bugarske, počela je da viče na mene: "Čim dođeš u Srbiju, odmah praviš skandal". Objasnila sam joj da uopšte ne postoji nikakva priča i onda se smirila.  Meni uopšte ne ide u prilog da me gledaju kao neku dro*u koja rastura brakove! Ne postoji ni "m" od muškaraca u mom životu. Trenutno sam koncentrisana samo na karijeru", zaključila je Nikolija Jovanović.

Autor: M.P.
Izvor: Star
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>