Region

Svet

Poznati igraju košarku za pomoć maloj Tijani

Cela Srbija uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za osmogodišnju Tijanu Ognjanović kojoj je hitno potrebna transplantacija srca.

Poznati igraju košarku za pomoć maloj Tijani



Za operaciju, koju je zbog delikatnosti moguće uraditi jedino u Hjustonu (SAD), novac su, kao pomoć dale mnogobrojne ličnosti iz sveta sporta, muzike i umetnosti. Iako je sakupljeno dovoljno novca za početak Tijaninog lečenja pomoć je i dalje neophodna.

U akciju za pomoć maloj Tijani uključio se i KK Cerak koji će u nedelju 14.04.2013. u 11h u Osnovnoj školi "Ujedinjene nacije" organizovati humanitarnu utakmicu izmedju trenera KK Cerak i ljudi iz javnog života.

Do sada su se ovoj akciji odazvali : Mateja Kežman, Gru, Bane MVP, Milan Kalinić, Andrej Kulundžić, Vlada Vuksanović, Marko Bulat, Bogdan Obradović, Luka Tešanović, Marko Đurovski, Dario Ćirić, Bane Sunshine, Marko Luis, Goran Grbović i drugi.

U pauzama publiku će zabavljati čirlidersice iz OŠ "Ivo Andrić", škole koju Tijana pohađa.

Voditelji programa su Miljan Miličević TV Prva i Dejan Kontić Radio S.

Za utakmicu neće biti moguće kupiti ulaznice, već će se na samoj utakmici nalaziti kutija za dobrovoljne priloge .

Upućen je i poziv vlasnicima firmi da uzmu učešće i dobrovoljni prilog uplate na dinarski račun 205-9011004816395-73 ili doniraju na samoj utakmici.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>