Sme�no

Ostalo

Penzioner godinama greškom ubacivao pisma u kantu za pseći izmet, tužio poštu!

Nesrećni čovek je već dve godine pisma koja je želeo da pošalje ubacivao u kantu predviđenu za pseći izmet, a koja izgledom podseća na poštansko sanduče.

Penzioner godinama greškom ubacivao pisma u kantu za pseći izmet, tužio poštu!



Kada se kratkovidi penzioner Alf Spens odgegao do obližnjeg poštanskog sandučeta da pošalje rođendansku čestitku unuku, obradovao se jer je sanduče bilo puno, što je značilo da pošta još nije preuzela pisma za taj dan.

Njegovo dobro raspoloženje pokvario je prolaznik, koji je ga je šokirano pogledao, a potom mu prišao i objasnio mu da čestitku nije upravo ubacio u sanduče, već u kantu predviđenu za pseći izmet!

"Nakon što sam ubacio pismo u "sanduče", prišla mi je žena sa psom i upitala me šta radim", prepričava događaj Alf. "Izgledala je kao da će zaplakati kad sam joj rekao. Uhvatila me je za ruku i pokazala mi pravo poštansko sanduče na drugoj strani ulice."

Istini za volju, kanta i sanduče zaista liče. Oba su crvena, kockasta i na stubu. Da stvar bude još gora, Alf je tokom prethodnih godina primetio da mu neke od pošiljki "nestaju" i tužio poštu!

"Optužio sam ih da gube moju poštu, rekao sam da im je usluga najobičnije đubre. Pretpostavljam da im dugujem izvinjenje", rekao je penzioner.

"Svaki put kada bih upitala oca da li se setio rođendana svojih unučića odgovorio bi da jeste, i da je poslao ček poštom. Kako nikad ništa nije stizalo, mislili smo da je postao senilan ili da jednostavno laže. Lepo je znati da se makar trudio", izjavila je ćerka baksuznog penzionera, Suzan.

Autor: I.M.
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>