Region

Svet

Biljana Tipsarević: Volim da sam uz supruga kad god mogu

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević je na beogradskoj Nedelji mode održala prvu samostalnu reviju, što je izazvalo veliko interesovanje modnih sladokusaca i drugih znatiželjnika.

Biljana Tipsarević: Volim da sam uz supruga kad god mogu



Supruga tenisera Janka Tipsarevića, koji je sa članovima porodice takođe prisustvovao reviji, prikazala je kolekciju za proleće-leto 2013, na kojoj je radila sve vreme otkad je na prošlom, jesenjem "Fashion Weeku" prikazala diplomsku kolekciju.

Po čemu se razlikuje nova kolekcija od prethodne?

Zadržala sam siluetu iz prethodne kolekcije, modeli prate liniju tela, veoma su elegantni i nosivi. Namenjeni su ženi koja je nežna, svoja, samostalna, sigurna u sebe, koja se dobro oseća u sopstvenoj koži. Boje su od bele do boje ljubavi - karmin crvene, ali najbitniji mi je kvalitet materijala i izrade i na tome ću uvek insistirati. Ova kolekcija prožeta je čipkom, brokatom i najfinijom svilom - rekla je Biljana.

Koji vam je najdraži od 39 modela koliko ste prikazali?


Ima ih nekoliko, ne mogu da izdvojim jedan, a zavisi i od toga za koju su priliku. Pojedine haljine su više koktel, neke su za crveni tepih, ima i drugih svečanijih varijanti, pa i kreacija za mlade devojke za, recimo, matursko veče. Pokrila sam raznolik spektar prilika gde se haljine mogu obući.

Sledi li odmor posle revije?


Nema odmora, imamo još nekoliko poslovnih projekata na kojima radim, a iskreno, ne volim baš da se odmaram. Volim da sam stalno angažovana, da radim nešto novo. U horoskopu sam rak, podznak devica, mnogo sam emotivna, ali mislim da treba raditi, usavršavati se. Dosta je jednom ili dva puta u godini da se ode na odmor.

Pratite li supruga dok igra na teniskim turnirima širom sveta?

Da, pratim ga kad god mogu. Volim da sam uz njega, da mu budem podrška.

Igra li bolje kad ste vi na tribinama!?


Nadam se (smeh). To, ipak, morate njega da pitate...

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>