Region

Svet

Veliki Brat 2013: Uroš odmeravao Sorajinu zadnjicu, Ava nesrećno zaljubljena (Video)

Iako se najviše zbližio sa Avom Karabatić, popularni kaskader Uroš Ćertić nije imun ni na ostale devojke u kući.

Veliki Brat 2013: Uroš odmeravao Sorajinu zadnjicu, Ava nesrećno zaljubljena (Video)



Dok je Soraja nameštala frizuru, Uroš je iskoristio priliku da baci pogled na njenu zadnjicu. Za to vreme, Ava se u krevetu grlila sa Željkom i pronalazila utehu na njegovom ramenu.

Veliki brat 2013: Ava i Uroš u žestokoj svađi, Maja Nikolić štiti Avu!
Soraja je za prvo jutro u kući "Velikog brata" odabrala usku sivu trenerku, a njena zadnjica je zapala za oko Urošu Ćertiću. Starleta i kaskader zajedno su spremali doručak i bolje se upoznavali, pa je tako Uroš otkrio Soraji da je 16 godina živeo u Kanadi, a da sada živi na Dorćolu.



Dok su njih dvoje ćaskali u kuhinji, Ava je u spavaćoj sobi tugovala sa Željkom. Soraja je očigledno unela pometnju ulaskom u glavnu kuću Velikog Brata, zbog čega trenutno najviše ispašta mlada Ava.



Upitala je blizanca šta misli o Soraji i da li mu se dopada, na šta je on uzvratio: "Neću ja svakoj devojci koja uđe u kuću da skočim za vrat i sisam joj krv".



Podsećamo, Uroš i Ava su se danas žestoko posvađali zbog, kako stvari stoje, različitih stavova. Naime, Uroš ne želi nikakvu romansu, a Ava je povređena njegovim ponašanjem nakon šest zajedničkih noći provedenih u kombiju.



Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic, Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>