Ostalo

Sme�no

Penthaus vredan 300 miliona eura: Pogled od kog zastaje dah! (Foto+Video)

Pojedini milioneri definitivno nemaju problema s bilo kakvom krizom. Jedan srećnik moći će da uživa u luksuznom penthausu koji se proteže čak na pet spratova.

Penthaus vredan 300 miliona eura: Pogled od kog zastaje dah! (Foto+Video)



Luksuz je to od skoro tri stotine miliona eura, a predivna nekretnina gleda na ceo Mediteran. Zamislite samo probuditi se i imati ovakav pogled!

Luksuzni stan smešten je na vrhu solitera Tour Oden, koji će kada bude završen sledeće godine, biti druga najviša zgrada na obali Mediterana. Osim predivnog pogleda, stan nudi i luksuzni bazen na vrhu, kao i jedan natkriveni, teretanu, predivnu terasu, raskošnu spavaću sobu i kupatilo s pogledom, a u zgradi je 24-satno obezbeđenje i omogućena je sva usluga kako bi bogataši mogli nesmetano uživati.



Monako je poslednjih nekoliko godina postao pravo gradilište. Princ Rajner odobrio je gradnju visokih solitera, no 2009. njegov sin princ Albert ograničio je gradnju solitera Tour Odeon. Broji ukupno 70 luksuznih stanova, no za sada je njih tek 18 prodato.

Monako je jedno od omiljenih destinacija slavnih i bogatih, a s tako bogatom istorijom i zbog blizine Filmskog Festivala, ne sumnjamo da će neke nove zvezde osigurati ovde svoje mesto. A u čemu će to sve uživati? Pogledajte u našoj bogatoj galeriji i videu.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Dnevnik.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>