Region

Svet

Severina najavila spektakl u Skoplju

Pevačica Severina Vučković koja će 30. marta nastupiti u beogradskoj "Kombank areni" najavila je nastup u Skoplju za 13. april.

Severina najavila spektakl u Skoplju



Kako bi sve bilo na nivou, za pripremu solističkog koncerta Severine Vučković u Skoplju angažovan je veliki tim stručnjaka i tehničkog osoblja, objavili su organizatori ovog muzičkog spektakla.

Oni ističu da će na koncertu u areni "Boris Trajkovski" publika biti prijatno iznenađena jer "takav šou dosada nije viđen" i da Severina, skopskoj publici "priprema turneju za svemir", sa svetski poznatim koreografima i plesačima, u predstavi sa četiri čina.

Spektakularnim koncertom u Skoplju, Severina će, na čak tri scene, promovisati novi album "Dobrodošao u klub". Jedna scena - pista u areni pruža mogućnosti bližeg, neposrednijeg kontakta sa publikom, druga, manja, je rotirajuća, dok je glavna - velika scena, dimenzija 20 sa 15 metara.

Šta Severina priprema publici u regionu, njeni fanovi su mogli da se uvere u subotu uveče na koncertu u Rijeci, gde je spektakularno započela turneju.

Autor: I.M.
Izvor: Novosti
Foto: Aljoša Rebolj

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>