Ostalo

Sme�no

Niste fotogenični? Sitni trikovi da ispadnete dobro na slikama

Možda niste fotogenični, ali uz savete koje vam donosimo ćete vrlo brzo postati!

Niste fotogenični? Sitni trikovi da ispadnete dobro na slikama



Pročitajte nekoliko zanimljivih trik saveta koji će učiniti da na svakoj fotografiji izgledate onako kako želite.

1. Bitno je izabrati dobar ugao, svetlost i pozadinu, jer nije isto ako vas neko slika kada se iza vas nalazi lep pejzaž i hrpa stvari na krevetu.

2. Kako biste povećali šansu da ispadnete dobro na slikama, trebalo bi da se slikate više puta. Što veći izbor, to je veća mogućnost da naiđete na par dobrih slika.

3. Odeća je najbitnija. Preduslov da lepo ispadnete na slici jeste da se adekvatno obučete za određenu priliku. Ukoliko ste na moru, letnje haljine i kupaći kostimi dosta će uticati na to kako ćete ispasti na slikama, dok proslave i svadbe takođe imaju svoj dres kod. Na taj način, prvenstveno ćete vi imati samopouzdanje, što znači da će i sama slika ispasti bolje.

4. Jako je bitno pozirati. Vežbajte kući ispred ogledala i dovedite izgled lica u ravnotežu na fotografijama. Nemojte praviti čudne grimase ako nije takva prilika.

5. Vaša sreća i raspoloženje će se videti na slikama, koliko god vi mislili da ste ispali loše. Zračite pozitivnom energijom, jer će se to primetiti na svakom koraku, pa i na fotografiji.

Autor: B.B.
Izvor: B92/Super žena
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>