Region

Svet

Goca Božinovska proslavljala ulazak na Farmu! (Foto)

Goca Božinovska proslavljala je ulazak na "Farmu" na nastupu Vesne Zmijanac u popularnoj beogradskoj kafani.

Goca Božinovska proslavljala ulazak na Farmu! (Foto)



Goca je u društvu svog dečka Nebojše Tubića Žapca slavila zbog ulaska u rijaliti u "Fensi kafani", gde svakog četvrtka nastupa Vesna Zmijanac.

Zajedno sa dečkom i nekolicinom prijatelja, Goca je rešila da se u opuštenoj atmosferi dobro zabavi, pa je na nogama bila do ranih jutarnjih časova. U opuštenoj odevnoj kombinaciji i kosom vezanom u rep, Božinovska se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala u duetu sa Vesnom.

"Sedela je u jednom od glavnih separea, a onda je Vesna došla do nje i zajedno su otpevale Gocinu pesmu "Neodoljivo". Svi su aplaudirali, a onda je Božinovska, na iznenađenje brojnih gostiju, otpevala još nekoliko svojih hitova", kaže izvor. Inače, u ovu kafanu redovno dolaze poznate ličnosti iz različitih sfera društva, pa nema sumnje da će se i večeras okupiti kako bi uživali u Vesninim hitovima.



Da podsetimo, Goca Božinovska je po ulasku na "Farmu" doživela šok. Tamo je zabranjeno konzumiranje cigareta, pa je morala da čeka na red za kupatilo, gde je jedino dozvoljeno pušenje. Kad je počela da je drma nikotinska kriza, pevačica je počela da se trese i zapomaže:

"Jao, ovde dok dočekaš da upališ cigaru, možeš da ostariš. Hajde da ih molimo da nas puštaju da pušimo po dvoje", jadikovala je Goca.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>