Region

Svet

Farma 2013: Večeras učesnici ulaze na imanje!

Napušteno imanje u Lisovićima, posle više od dve godine pauze, ponovo je spremno za novu "Farmu" i njene farmere.

Farma 2013: Večeras učesnici ulaze na imanje!



Popularni rijaliti večeras počinje da se emituje na Pink televiziji, a iz studija iz Šimanovaca u 21.00 direktno u program će se uključiti voditeljka Aleksandra Jeftanović i otvoriti četvrtu sezonu "Farme".

Farma: Skoro svi Farmeri stigli u karantin! Milena Ćeranić ispratila Danijela! (Foto)
Svoju igru će započeti 22 takmičara na nadaleko poznatom ranču u Lisoviću, na kojem će se naći i voditelj Ognjen Amidžić da dočeka ekipu, a imena takmičara koja se pominju u medijima obećavaju dobru zabavu: starleta Stanija Dobrojević, pevači Era Ojdanić, Zorica Marković, Saška Karan, Vesna Rivas, Goca Božinovska, Danijel Alibabić, Daria Stanojević, reper Cvija, Ekrem Jevrić, Milan Tarot... Više od 90 dana gledaćemo rivalstvo, ali i prijateljstvo, možda i neku novu ljubav. Ipak, samo jedan će osvojiti glavnu nagradu - 50.000 evra.

Kada uđu na "Farmu", pratiće ih desetine kamera postavljenih širom parcele, a gledaoci "ružičaste" TV moći će da vide i čuju sve ono što se bude dešavalo na popularnom imanju.

Svakodnevno ćete na TV Pink moći da pratite preglede dana u terminu posle 20 časova, a dva puta tokom dana ćete moći uživo, sa petominutnim odloženim emitovanjem videti dešavanja u Lisoviću. Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor slugu ponedeljkom, žurke utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>