Region

Svet

Žika Grand: Ako nas Milan napusti, vratiće sve pare!

Sve su učestalije priče da će mlada Zvezda granda Milan Stanković da predje u PGP-RTS, a na sve to oglasio se i producent Granda.

Žika Grand: Ako nas Milan napusti, vratiće sve pare!



Žika Jakšić je rekao da, ukoliko Stanković odluči da napusti Grand, moraće da vrati svaki dinar uložen u njegovu karijeru.

"Milan Stanković u svoju karijeru nije uložio ni dinar, dok je „Grand" plaćao milione sekundi njegovih reklama, nastupa i pesama. Ugovor nije robovlasnički, već dogovor koji su obe strane potpisale. Taj ugovor nije sklepao bilo ko, već advokati i ne može da ga raskine ko hoće i kada to poželi. Odnosno, može da ga raskine, ali moraće da snosi sankcije. Ako Milan odluči da raskine ugovor, moraće da vrati sve što je uloženo u njegovu karijeru, što je ogromna suma novca. Tu nema dileme! Mi smo ozbiljna firma i to u svetu biznisa tako funkcioniše" - kaže Jakšić.



Milanov ugovor traje još četiri godine, i on će nakon toga odlučiti da li će da ga produži. Vlasnik "Beotona", Saša Mirković izjavio je da je ugovor oboriv na sudu, kao i da će Milan uz pomoć advokata preći kod njega.

Nama ostaje da vidimo šta se to krčka u dve najveće izdavačke kuće u Srbiji, i naravno da vas obaveštavamo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>