Ostalo

Sme�no

Facebook predstavlja nove opcije 7. marta

Društvena mreža je kao i vreme - stalno se menja i taman kada naviknete na njen izgled i funkcionisanje, ona se iznenada promeni!

Facebook predstavlja nove opcije 7. marta



Novinari iz Amerike dobili su pozivnice za sledeći Facebook događaj, koji će biti održan 7. marta i na kojem će biti predstavljen novi News Feed, ali i još nekoliko novosti.

Prve informacije o novom izgledu Facebook odeljka sa novostima možete pročitati OVDE, a da li će on izgledati upravo tako kako smo opisali saznaćemo u četvrtak. News Feed je samo jedna od novosti koje će biti predstavljene, a šuška se da je on samo paravan za predstavljanje novog, poboljšanog oglasnog sistema za mobilne uređaje.

Naime, društvena mreža na sve načine nastoji da unapredi pozicioniranje i prikazivanje oglasa u okviru Facebook interfejsa, a ovog puta posebno se obratila pažnja na mobilnu verziju društvene mreže. Istraživanja su pokazala da je mobilno oglašavanje na Facebooku proteklog kvartala (Q4 2012) učestvovalo sa oko 30 odsto prihoda u ukupnim prihodima od oglašavanja na svim Facebook platformama. Na osnovu toga čelnici Facebooka shvatili su da je mobilno oglašavanje budući hit i rešili da to maksimalno iskoriste.

Prema insajderskim informacijama, koje kruže internetom poslednjih nekoliko dana, Facebook sprema redizajn Timeline profila, koji će biti dostupan korisnicima mobilne verzije najveće društvene mreže. Sa njom će stići i neke od funkcija koje sada imaju Google+ i Flipboard aplikacije, a sve ovo, navodno već par nedeja testiraju zaposleni Facebooka u strogoj tajnosti, na svojim iOS uređajima.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>