Region

Svet

Zabrinuti roditelji: Vanja trpi nesnosne bolove!

Zabranjeno joj je da pije lekove jer bi joj se organizam od njih umrtvio i ne bi moglo da se utvrdi da li ima još neke povrede. Još je na infuziji.

Zabrinuti roditelji: Vanja trpi nesnosne bolove!



Roditelji Vanje Mijatović, Snežana i Raca, zabrinuti su za zdravlje svoje ćerke. Oni su već tri dana od kada je pevačica sa Stefanom Petrušićem i Anom Sević doživela saobraćajnu nesreću na auto-putu Novi Sad - Beograd uz svoju ćerku, koja je zadobila višestruki prelom grudnog koša i tri pršljena. Zvezda „Granda“ se nalazi na intenzivnoj nezi kraljevačke bolnice.

- Zahvaljujemo Bogu što nam je dete ostalo živo. Vanja je provela noć bez komplikacija. Još uvek je na intenzivnoj nezi, pod stalnim lekarskim nadzorom - kažu Vanjina mama Snežana i tata Raca.

Vanjini roditelji su srećni što ona nije životno ugrožena, ali im je teško jer ne mogu da joj priđu. Na to će morati da sačekaju do utorka, kada će biti prebačena na odeljenje ortopedije.

- Vanja trpi jake bolove, a zabranjeno joj je da pije lekove jer bi se od njih organizam umrtvio i ne bi moglo da se utvrdi da li ima još neke povrede. Sad je na infuziji i ima masku za kiseonik. Najteže mi je što ne mogu da je dodirnem, nego je gledam kroz staklo. Moja Vanja je svesna svega, a lekari tvrde da neće biti posledica. Najgore je kad ti dete leži, a ti ne možeš ništa da učiniš. Verujem u nju, jaka je ona. Njena hrabrost će pobediti bolove - kaže na kraju Snežana.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus


>