Region

Svet

Darija Lukić: Prezadovoljna sam promocijom novih spotova i pesama (Foto)

Mlada talentovana pevačica Darija Lukić sinoć je u hotelu "Hyatt" održala uspešnu promociju dve nove pesme i spota.

Darija Lukić: Prezadovoljna sam promocijom novih spotova i pesama (Foto)



Promocija je održana u prelepom ambijentu restorana "Focaccia Private Room & Lounge" u okviru premijerne večeri pod nazivom "Fun & Dine Party", a brojnim gostima predstavljen je novi maxi singl Darije Lukić i Luna benda, uz stand-up performans Srđana Dinčića.

Finalistkinja prve sezone "Prvog glasa Srbije" više je nego zadovoljna promocijom pesama "Nije kraj" i "Tebi pripadam", a svoje fanove će već krajem leta obradovati novim projektima.



"Ovom promocijom sam prezadovoljna, jer dugogodišnji rad sa mojim bendom Luna je urodio plodom. Dve divne pesme i dva spota u režiji Gorana Šljivića, saradnja sa Biljanom Spasić, Milankom Ćirović i Perom Kaluđerovićem donela je Darija Luna bendu jednu satisfakciju i mogućnost napredovanja. Drago mi je što su promociji prisustvovale mnoge poznate ličnosti, naš dragi prijatelj Željko Šašić i moje kolege iz Prvog glasa Srbije", izjavila je Darija za naš portal i dodala:

"Sada ćemo se potruditi da što bolje plasiramo pesme i spotove, a novitete publika može da očekuje krajem leta."



U sjajnoj atmosferi zabavljali su se Željko Šašić, Goran Šljivić, Biljana Spasić, Nikola Vukomanović, prošlogodišnji pobednik "Prvog glasa" Davor Jovanović, kao i Filip Mitrović, Aleksandra Dabić, Nevena Đorđević i mnogi drugi.















Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>