Region

Svet

Riblja Čorba snimila spot u dvorcu Dunđerski

Grupa "Riblja Čorba" snimila je spot za pesmu "Užasno mi nedostaje", sa albuma "Uzbuna".

Riblja Čorba snimila spot u dvorcu Dunđerski



Jedna od najpopularnijih srpskih rok grupa počela je u četvrtak sa redovnim probama u jednoj od prostorija beogradske "Kombank arene", gde će 23. marta održati veliki koncert.

Kako je ovo godina "Čorbinog" jubileja, u kojoj bend obeležava 35 godina rada, i set-lista za beogradski koncert imaće 35 pesama. I biće potpuno nova. Bora Đorđević, Miša Aleksić, Vicko Milatović, Vidoja Božinović i Nikola Zorić će u Areni predstaviti i pesme sa aktuelnog 19. studijskog albuma "Uzbuna". Među njima i "Užasno mi nedostaje", za koju su nedavno snimili spot u dvorcu koji je dvadesetih godina 19. veka sazidao čuveni veleposednik Bogdan Dunđerski, nadomak Bečeja.

Spot je rađen u produkciji producentskih kuća "Red and blue" i "Cinelux plus", a režiju i scenario potpisuje mlada i talentovana Jelena Mitrović.

"Snimali smo dva dana, od jutra do mraka, priča je interesantna i verujem da će spot biti odličan", kaže Miša Aleksić, bas gitarista "Riblje čorbe". "Radili smo sa mladom ekipom u samom dvorcu, ergeli i kapeli, čiji je ikonostas, freske na zidu i mozaik nad ulazom uradio Uroš Predić. Spot će se zavrteti na TV stanicama za desetak dana."

Pre koncerta u Beogradu, "Riblja čorba" će 2. marta nastupiti u džez klubu “New morning" u Parizu, gde nisu svirali 20 godina. Interesovanje za ovaj koncert je veliko i očekuje se da bude rasprodat.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>