Region

Svet

Ivon Jafali ponovo na Studiju B

Emisija Ivon Jafali "Još uvek budni" ponovo će se emitovati na Studiju B, nakon što je prošle nedelje skinuta sa programa ove televizije.

Ivon Jafali ponovo na Studiju B



Ukidanje emisije direktor televizije Studio B Aleksandar Timofejev objasnio je besparicom (ovaj program košta oko 400.000 dinara na mesečnom nivou), a samo nedelju dana posle, voditeljka Ivon Jafali je izjavila da je problem rešen i da će se njena emisija od 15. marta "Još uvek budni" ponovo emitovati na Studiju B.

"Veoma sam zadovoljna. Na meni je sada velika odgovornost. U suštini, ostaćemo u istom formatu, sa trenutnim kapacitetima ne možemo drugačije. Promenu formata niko nije tražio, a meni se trenutno smenjuju razna osećanja. Termin takođe ostaje isti, tačno u ponoć", rekla je popularna voditeljka koja je demantovala da je pregovarala sa drugim TV tv stanicama, konkretno sa Pinkom 2.

"Laž je da sam pregovarala sa tim ljudima. Ni sa kim nisam pregovarala, jednostavno nije bilo vremena, sve se odigralo u sedam dana, a ponuda je bilo", zaključila je Jafali.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf, Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>