Region

Svet

Povratak Ivon Jafali: Prvi put sam imala tremu

U studiju mala ali odabrana ekipa vredno i hitro privodi kraju posao. Svi su zaokupljeni radom, od kamermana do novinara, a sve radi prve povratničke emisije Ivon Jafali.

Povratak Ivon Jafali: Prvi put sam imala tremu



"Nikada nisam imala tremu, ali sada imam. Osećam neko uzbuđenje koje ne mogu da opišem. Jednostavno, željna sam trenutka kada će se uključiti kamere i kada ćemo krenuti. Ovo mi je bila škola života. Mi smo ovde deca „Studija B“ i na neki način smo uljuljkani i udobno se osećamo. Ali očigledno stižu neka druga vremena, gde je važan novac da bismo egzistirali. Do sada nismo morali da razmišljamo o toj temi, ali od obustavljanja emisije sve se promenilo", priča Ivon dok stavlja karmin, popravlja šminku i sprema se da stane ispred kamera u prvoj emisiji povratničkog ciklusa.

Priznaje da su joj malo zablokirane emocije i da ne zna kako će emisija ići, ali motivacije  ne manjka budući da joj preko mobilnog joj stižu poruke podrške.

"Nikada nisam primila više poruka i telefonskih poziva nego danas. Od jutros sam u nekom posebnom raspoloženju, čak sam celo jutro i pevušila", kaže Ivon.

Studijom dominira sova, kao zaštitni znak sponzora, koji je izdvojio 400.000 dinara, koliko je bilo potrebno da bi se emisija pokrenula i da bi gledaoci u kasnim noćnim satima ponovo uživali uz kultnu emisiju "Još uvek budni sa Ivon".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>