Svet

Region

Humani Tom Kruz spasio prijatelja

Holivudski glumac je pokazao svoju humanu stranu, tako što je pomogao prijatelju da se izvuče iz problema, a pritom mu je i pozajmio novac.

Humani Tom Kruz spasio prijatelja



Tom Kruz našao se u nevolji svom prijatelju, australijskom tajkunu Džejmsu Parkeru koji je izgubio milione, jer mu je propao posao sa telekomunikacionom firmom u koju je ulagao ogromnu svotu novca.

"Žena mi je pretila razvodom. Gomilali su se dugovi i ugojio sam se zbog stresa. Nisam znao šta ću dalje, a onda se pojavio Tom Kruz", bio je iskren u intervjuu australijski milijarder.

Parker je 2010. godine bio na rubu bankrota, a njegovo je bogatstvo trenutno procenjeno na preko tri milijarde evra.

"Kruza sam upoznao još dok je bio u braku sa Nikol Kidman. Bili smo samo poznanici, ali kontaktirao me je kada je čuo da trebam pomoć. Verovao je u mene kada ja nisam", rekao je Paker.

Glumac ga je pozvao u svoju vilu u Los Anđelesu, gde mu je dao par saveta kako da se izvuče iz problema, ali i pozajmio veliku količinu novca.

"Zbog Toma sam postao sajentolog, ali sam ubrzo izašao iz sekte jer ne slušam tuđe naredbe. On se nije zbog toga naljutio. Važnije mu je bilo što mi je pomagao", rekao je Džejms.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>