Region

Svet

Rat Pinka i Prve zbog intervjua s Bijonse za 60.000 evra?!

Ivan Ivanović i Ognjen Amidžić žele da u ugoste američku pevačicu, a intervju će dobiti onaj voditelj čija televizija plati najmanje 60.000 evra.

Rat Pinka i Prve zbog intervjua s Bijonse za 60.000 evra?!



Svega nekoliko dana pošto je za 15. april najavljen koncert Bijonse u "Kombank areni", televizije Pink i Prva su zaratile oko toga koja će od ove dve stanice dobiti ekskluzivni intervju sa američkom pevačicom, a kako navodi jedan dnevni list, to zadovoljstvo će ih koštati 60.000 evra!

Jasno je da dvojica najpopularnijih srpskih voditelja, Ivan Ivanović i Ognjen Amidžić, žele da ugoste Bijonse, a koji od njih dvojice će razgovarati sa njom zavisi od toga koliko su novca njihove matične televizije voljne da ponude menadžmentu Bijonse.

"Naravno da bih voleo da ugostim Bijonse, ko ne bi. Svi već dobro znaju kako to ide sa dovođenjem stranih zvezda. U suštini, ko ponudi više, taj će sklopiti ugovor i dovesti je u svoju emisiju", izjavio je Ognjen Amidžić, a sa Prve navode da će u emisiji Ivana Ivanovića gostovati poznate ličnosti iz inostranstva, kao i da ne žele da otkrivaju ostale detalje.

Ovo će biti druga runda u obračunu Pinka i Prve, a prvu je dobila "ružičasta" televizija, koja je letos radila intervju sa bendom "The Prodigy" iako je prvobitno bilo najavljeno njihovo gostovanje u Ivanovićevoj emisiji. TV Prva tada je saopštila da je odustala od intervjua zbog "neprofesionalnog ponašanja organizacionog tima engleske grupe i nepoštovanja postignutog dogovora".

Autor: B.B.
Izvor: Informer, Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>