Region

Svet

TV Pink ostala bez 68 kanala u kablovskom sistemu Srbije

Televizija Pink obavestila je Republičku radiodifuznu agenciju (RRA) o odluci da više neće emitovati svojih 68 programa u kablovskom sistemu Srbije, pa je RRA donela odluku o oduzimanju dozvole tim kanalima pre isteka vremena.

TV Pink ostala bez 68 kanala u kablovskom sistemu Srbije



Nakon odluke o povlačenju kanala, TV Pink je podnela zahtev za dozvole za emitovanje u Bosni i Hercegovini, gde su naknade za distribuciju programa jeftinije pa će ponovo moći da se nađe i u ponudi kablovskih operatora u Srbiji kao kanal iz regiona kojem nije neophodna dozvola domaćeg regulatora, saznaje list "Danas".

Pink od septembra gubi trećinu publike?
Na sajtu RRA navedeno je da su u Srbiji oduzete dozvole za kablovsko emitovanje za ukupno 68 kanala među kojima su: Pink 3, Pink Action, Pink Folk, Pink Music, Pink Movies, Pink Films, Pink Comedy, Pink Family, Pink Reality, Pink Kids, Pink Erotica...

U Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH su potvrdili listu da je TV Pink podneo zahtev za dozvole i da su one već dodeljene, dok se na sajtu u registru korisnika dozvola navodi da je pravo emitovanja programa u toj zemlji dobilo 40 specijalizovanih kanala televizije Pink.

List "Danas" je u sredu pokušao da dođe do komentara u zgradi RTV Pink, ali bezuspešno, jer se iz PR službe ove medijske kuće nisu javljali na telefon, kao ni vlasnik i direktor iste Željko Mitrović.

Autor: B.B.
Izvor: Danas.rs, Fonet.rs
Foto: Facebook/RTV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>