Svet

Region

Kim Kardašijan ponudila bivšem 10 miliona dolara za razvod (Foto)

Kim Kardašijan i dalje je u zakonitom braku sa košarkašem Krisom Hamfrisom, zbog čega se ne može regularno venčati sa sadašnjim dečkom Kanje Vestom.

Kim Kardašijan ponudila bivšem 10 miliona dolara za razvod (Foto)



Međutim, ispostavilo se da je ovaj predlog potpuno pogrešan, jer ga je košarkaš odbio navodeći kao razlog Kimine prevare, te zahteva da se njihov brak poništi.

"Kris namerava da se oženi u crkvi i kada naiđe ona prava, želi da bude mirne savesti. On je duboko religiozan i veruje da je jedini ispravan način da se brak sa Kim poništi", otkrio je izvor blizak košarkašu.



Iako sudski proces oko raskida braka starlete i Hemfrisa može početi tek u junu, Kim Kardašijan je rešila da ubrza celu situaciju nudeći mu popriličan novčani iznos, kako bi što pre mogla da izgovori sudbonosno DA reperu Kanje Vestu s kojim očekuje bebu. Najpopularnija rijaliti zvezda nedavno je izjavila da se zbog odlaganja razvoda ne oseća slobodno.



Iz PR službe Kim Kardašijan, međutim, negiraju ove navode, dok s druge strane, neki američki mediji prenose da Kim zahteva da Kris plati razvod, odnosno sudske troškove.

Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>