Region

Svet

Ceca se vratila na duvan: Nikako da se reši loše navike

Iako je, barem prema izjavi koju je dala, bila čvrsto rešena da povede računa o svom zdravlju, folk diva Svetlana Ražnatović poklekla je pred porokom.

Ceca se vratila na duvan: Nikako da se reši loše navike



Ceca: Ostavila sam pušenje zbog zdravlja
Ceca je pre samo dva meseca u jednom intervjuu ispričala kako je čvrsto rešila da ostavi nikotin i posveti se zdravom životu kao i da nikada više neće trovati sebe cigaretama, međutim, izgleda da Ceca nije mogla da bude istrajna u svojim odlukama. Naime, Ražnatovićeva se pre dva dana pojavila na proslavi rođendana svog prijatelja Saše Vidića, a kamere su je snimile kako je, pijuckajući piće, pripalila i cigaretu.

"Pred koncert na Ušću ostavila sam pušenje na četiri meseca, zbog čega sam i nabacila nekoliko kilograma. Tada nisam dugo izdržala i ponovo sam propušila, ali sada sam istrajna u svojoj odluci. Svesna sam koliko pušenje ugrožava i moje i zdravlje moje porodice, zato sam čvrsto rešila da više nikad ne zapalim cigaretu. Neću više da trujem ni sebe ni porodicu - izjavila je Svetlana u novembru prošle godine, a očigledno je da nije mogla da izdrži.

Inače, Ceca trenutno radi na novom albumu i uskoro će sve pesme biti završene, tako da krajem februara ulazi u studio.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>