Region

Svet

Davor Jovanović: Mnogo sam izgubio zbog Prvog glasa Srbije! (Foto)

I dok euforija zbog finala popularnog muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije" još traje, a pobednica skuplja čestitke, prošlogodišnji pobednik Davor Jovanović (24) raduje se zbog koleginice, ali i zbog sebe, i to, verovali ili ne, zato što mu je ovih dana istekao ugovor!

Davor Jovanović: Mnogo sam izgubio zbog Prvog glasa Srbije! (Foto)



Ovu informaciju otkrio nam je kada smo ga pozvali u trenutku dok se vraćao sa nastupa u Beču. Iako umoran i dekoncentrisan, Davor nam je ispričao kako se oseća godinu dana nakon pobede i otkrio da je dosta toga izgubio u poslednjih 12 meseci.

"Od Prvog glasa Srbije dobio sam samo afirmaciju. Nisam dobio nikakvu nagradu u vrednosti od 100.000 evra. Zapravo, ja još uvek čekam tu nagradu, a ni album nisam dobio kao što znate. Istekao mi je ugovor i jedva sam to dočekao. Sada ću sam da poguram svoju karijeru, svoju pesmu i sam ću odraditi marketing. Ne želim da se spuštam na taj nivo da se preko novina s nekim prepucavam, ali moram da vam priznam da sam čak i nazadovao u poslednjih godinu dana", priča iskreno Davor i otkriva svoje nezadovoljstvo zbog činjenice da nije dobio skoro ništa od trenutno najaktuelnijeg muzičkog takmičenja.



"Mnogo mi je krivo što nismo iskoristili taj zenit popularnosti prošle godine. Naravno da nisam zadovoljan, jer je moja karijera u poslednjih godinu dana bila zamrznuta. U ugovoru je pisalo da će biti nagrade, ali nije pisalo šta je nagrada. Ja nisam dobio ni kutiju krem bananica. Ali za ovih godinu dana uspeo sam nešto da uradim na privatnom planu, završio sam fakultet i učvrstio vezu sa svojom devojkom", priča Jovanović, koji tvrdi da bi bolje prošao kao pobednik u "Zvezdama Granda".

"Ne znam da li bih pobedio u Zvezdama Granda, ali da jesam, sigurno bih bolje prošao. Kao pobednik u Zvezdama Granda dobio bih stan, a ja sam još uvek podstanar. Dobio bih album, možda čak i novac. Da se razumemo, ljudi sa Prve prave odličan šou i zbog toga ih poštujem, ali poštujem i Sašu Popovića jer se on bavi tim ljudima. On ume da podrži te pevače i nakon što se završi takmičenje. U Prvom glasu Srbije pravi se odličan šou, evo oni su doveli Zokijevu mamu, koju on dugo nije video, i rasplakali su pola države, ali ne mogu da podrže pevača u daljem radu", smatra Davor, koji otkriva da se više nikada neće pojaviti na nekom muzičkom takmičenju.

"Nemam nameru da se prijavljujem ponovo za Zvezde Granda niti na bilo koje drugo takmičenje. Meni se iskreno nikada nije sviđao taj koncept gde postoji žiri koji komentariše pevača. Ja se ne bih ni prijavio za Prvi glas Srbije da mi nije bila potrebna afirmacija", zaključuje Jovanović. 



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>