Svet

Region

Film Sumrak proglašen za najgori film svih vremena

Film "Sumrak" proglašen je za najgori film svih vremena. Prema sajtu „Rifftrax.com“, koji vode tri glumca američke kultne serije „Mistery Sajns Teatar 3000”, Majk Nelson, Kevin Marfi i Bil Korbet, film “Sumrak” je najgori film ikada snimljen.

Film Sumrak proglašen za najgori film svih vremena



- O filmu se može pričati naširoko, ali suština se sastoji u sledećem: mrmljanje, mrmljanje, pa neka poljana, mrmljanje, mrmljanje, mrmljanje - neki su od komentara.

Na drugom mestu je film “Betmen i Robin” iz 1997. koji je režirao Džoel Šumaher. Treće mesto zauzela je “Žena mačka” sa Hali Beri u glavnoj ulozi, a odmah za njim je “Spajdermen 3”.

Poslednji nastavak „Sumrak sage“, nazvan „Praskozorje – drugi deo“, premijerno je prikazan u bioskopima prošlog meseca. Film je do sad zaradio 341 milion dolara, a njegovo prikazivanje predstavljalo je događaj meseca.

Premijera ovog filma zauzima osmo mesto po posećenosti u istoriji
američkog bioskopa.

Glavna glumica Kristen Stjuart navodno odbacuje mogućnost njenog ponovnog pojavljivanja u ulozi Bele Svon. U intervjuu koji je nedavno dala, izjavila je da želi da ljudi ostave njen karakter na miru i da je puste da bude srećna.

Autor: S.P.
Izvor: nme.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>