Region

Svet

Region

Milena Marić u novoj ulozi: Pripreme za novi angažman! (Foto)

Sve popularnija crnogorska glumica Milena Marić svakodnevno trenira, ne bi li se pripremila za jednu od novih uloga.

Milena Marić u novoj ulozi: Pripreme za novi angažman! (Foto)



Milena je ulogom Line u seriji "Budva na pjenu od mora" privukla pažnju mnogobrojnih filmadžija iz Srbije ali i regiona, pa su nove ponude postale njena svakodnevnica. Pored glume, i nakit za kosu koji izrađuje veoma je popularan, a od nedavno krasi i glave najvećih zvezda domaće estrade, među kojima je i Ceca Ražnatović.



Nerado govori o poslu, ali tu i tamo se pohvali novim ponudama, pa je nedavno  pomenula i angažman, tačnije ulogu u filmu za koju će morati da se dovede u top formu. Iako joj mnoge koleginice i sada zavide na izgledu, Milena je odlučila da se posveti aktivnim, svakodnevnim treninzima.



Jednom dnevno vežba u teretani "Etno džim" na Banjici, i aktivno učestvuje u kampanji protiv gojaznosti, koju je nedavno pokrenula sportska robna marka "Puma" u saradnji sa fitnes centrom čije je Milena zaštitno lice.



"Postigli smo odlične rezultate, i sve je više ljudi koji su odlučili da se reše viška kilograma. Tačno je i da treniram svaki dan, i verujte mi da se osećam fenomenalno", kaže Milena Marić.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>